Hotel Robert's Port ****, Mikołajki
Casino Night w Hotelu Robert’s Port 07.03.2020

Casino Night w Hotelu Robert’s Port 07.03.2020

Gwarancja najniższej ceny!
28 Wrzesień 2020
29 Wrzesień 2020
  1. Hotel Robert's Port
  2. Hotel
  3. Aktualności
  4. Casino Night w Hotelu Robert’s Port
11. 2. 2020

Tegoroczna impreza z okazji Dnia Kobiet to połączenie rewelacyjnej muzyki tanecznej, wyśmienitego menu bufetowego i szalonej Nocy Kasyno.

Casino Night odbędzie się 7 marca o godz. 20:00. Profesjonalni krupierzy objaśnią zasady gry w pokera, rosyjską ruletkę i black jacka. Z niezwykłą wprawą wprowadzą naszych Gości w emocjonujący świat hazardu. Zostaniesz wielkim wygranym, czy staniesz na skraju bankructwa? Wypróbuj szczęścia w naszym małym Las Vegas na Mazurach! Gwarantujemy świetną zabawę, nawet jeśli ta noc nie uczyni Cię milionerem (sprawdź menu).

Casino Night w Hotelu Robert's Port

 

DJ zadba o to, by Święto Kobiet było też wspaniałą zabawą taneczną. Pojawią się rytmy z różnych stron świata i z różnych dekad, więc nie ma szans na siedzenie przy stole lub podpieranie ścian. Zapraszamy również do naszego baru na rewelacyjne koktajle i wspaniały wybór czystych alkoholi.

Szef Kuchni Adam Reluga przygotuje na tę okazję specjalne menu. Przyrządzi kilka propozycji przekąsek i dań na ciepło, by każdy znalazł coś dla siebie. Rewelacyjne smaki od lat są stałym punktem programu imprezy na Dzień Kobiet.

Koszt od osoby: 99 zł.

Zapraszamy do rezerwacji miejsc:

☎ Tel. 87 429 84 00

recepcja@hotel-port.pl

Goście, którzy zdecydują się nie tylko na imprezę, ale także na nocleg, mogą skorzystać z pakietu Dzień Kobiet w SPA na Mazurach.

 

To, co najpiękniejsze w grach kasyno, to emocje. Karta bywa nieprzewidywalna. Czasem nie ma litości i w jednej chwili niweczy całą dotychczasową rozgrywkę. Innym razem los się uśmiecha i wyciąga graczy z największych tarapatów. Zachęcamy do wzięcia udziału w tej ekscytującej zabawie! W końcu kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana…


Menu imprezy na Dzień Kobiet:

Przekąski zimne na  stołach

Łosoś faszerowany serkiem Mascarpone

Roladki drobiowe faszerowane warzywami podane  na  sosie  ćwikłowym

Carpaccio z buraka z kozim serem podane  na  sosie malinowym

Sałatka wiosenna

Sałatka Cezar z Parmezanem i chipsami z boczku

 

Bufet:

Krem z zielonych warzyw i mięty z grzankami czosnkowymi

Polędwiczki wieprzowe w cieście  francuskim na  borowikach

Miętus w sosie z pora i suszonych pomidorów

Wegetariańska lasagne

Ziemniaki faszerowane warzywami i serem

 

Bufet słodki:

Ciasto z hotelowej cukierni

Musy owocowe/ czekoladowe/waniliowe

 

Napoje:

Kawa/ Herbata

Woda z miętą i limonką  (podane w karafkach na stoły)

mobile nav bg
Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij