Hotel Robert's Port ****, Mikołajki
Casino Night w Hotelu Robert’s Port 07.03.2020

Casino Night w Hotelu Robert’s Port 07.03.2020

Lowest prices and best packages – only on our website!
28 September 2020
29 September 2020
  1. The best hotel for families
  2. Casino Night w Hotelu Robert’s Port
11. 2. 2020

Tegoroczna impreza z okazji Dnia Kobiet to połączenie rewelacyjnej muzyki tanecznej, wyśmienitego menu bufetowego i szalonej Nocy Kasyno.

Casino Night odbędzie się 7 marca o godz. 20:00. Profesjonalni krupierzy objaśnią zasady gry w pokera, rosyjską ruletkę i black jacka. Z niezwykłą wprawą wprowadzą naszych Gości w emocjonujący świat hazardu. Zostaniesz wielkim wygranym, czy staniesz na skraju bankructwa? Wypróbuj szczęścia w naszym małym Las Vegas na Mazurach! Gwarantujemy świetną zabawę, nawet jeśli ta noc nie uczyni Cię milionerem (sprawdź menu).

Casino Night w Hotelu Robert's Port

 

DJ zadba o to, by Święto Kobiet było też wspaniałą zabawą taneczną. Pojawią się rytmy z różnych stron świata i z różnych dekad, więc nie ma szans na siedzenie przy stole lub podpieranie ścian. Zapraszamy również do naszego baru na rewelacyjne koktajle i wspaniały wybór czystych alkoholi.

Szef Kuchni Adam Reluga przygotuje na tę okazję specjalne menu. Przyrządzi kilka propozycji przekąsek i dań na ciepło, by każdy znalazł coś dla siebie. Rewelacyjne smaki od lat są stałym punktem programu imprezy na Dzień Kobiet.

Koszt od osoby: 99 zł.

Zapraszamy do rezerwacji miejsc:

☎ Tel. 87 429 84 00

recepcja@hotel-port.pl

Goście, którzy zdecydują się nie tylko na imprezę, ale także na nocleg, mogą skorzystać z pakietu Dzień Kobiet w SPA na Mazurach.

 

To, co najpiękniejsze w grach kasyno, to emocje. Karta bywa nieprzewidywalna. Czasem nie ma litości i w jednej chwili niweczy całą dotychczasową rozgrywkę. Innym razem los się uśmiecha i wyciąga graczy z największych tarapatów. Zachęcamy do wzięcia udziału w tej ekscytującej zabawie! W końcu kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana…


Menu imprezy na Dzień Kobiet:

Przekąski zimne na  stołach

Łosoś faszerowany serkiem Mascarpone

Roladki drobiowe faszerowane warzywami podane  na  sosie  ćwikłowym

Carpaccio z buraka z kozim serem podane  na  sosie malinowym

Sałatka wiosenna

Sałatka Cezar z Parmezanem i chipsami z boczku

 

Bufet:

Krem z zielonych warzyw i mięty z grzankami czosnkowymi

Polędwiczki wieprzowe w cieście  francuskim na  borowikach

Miętus w sosie z pora i suszonych pomidorów

Wegetariańska lasagne

Ziemniaki faszerowane warzywami i serem

 

Bufet słodki:

Ciasto z hotelowej cukierni

Musy owocowe/ czekoladowe/waniliowe

 

Napoje:

Kawa/ Herbata

Woda z miętą i limonką  (podane w karafkach na stoły)

mobile nav bg
See on map
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close