Hotel Robert's Port ****, Mikołajki
W marcu zapraszamy na kulinarne weekendy!

W marcu zapraszamy na kulinarne weekendy!

Lowest prices and best packages – only on our website!
08 December 2019
09 December 2019
01. 3. 2019

Pięć wyjątkowych weekendów ze smakami z całego świata. Zapraszamy na niezwykłe propozycje kulinarne Szefa Kuchni Hotelu Robert's Port w marcu!

W marcu przygotowaliśmy dla Was wyjątkowe kulinarne propozycje, które zaserwujemy w każdy kolejny weekend. Rozpoczynamy od kulinarnej podróży w głąb Rosji z przepyszną solianką, sandaczem i tradycyjnymi rosyjskimi syrniczkami. Na stole nie może zabraknąć dobrze zmrożonej wódki. Kolejny weekend to szalona impreza z okazji Dnia Kobiet z wykwintnym menu przygotowanym specjalnie na ten wieczór. W ciągu dnia będą obowiązywać specjalne ceny na drinki i koktajle w barze Żeglarskim.

W weekend 15-17 marca zabierzemy Was za ocean, by posmakować kuchni Stanów Zjednoczonych w stylu streetfood, oczywiście z coca-colą w klasycznej, szklanej butelce. Po wojażach w USA wracamy do Europy i kolejne dwa weekendy to kulinaria bliższe Polsce. Najpierw kuchnia włoska, w której królował będzie łosoś w pysznej kreacji z selerem naciowym, burakami i orzechami włoskimi, a także krem z brokułów z włoską Gorgonzolą. Nie zabraknie włoskiego wina, które uwolni i pobudzi nasze kubki smakowe.

W ostatni weekend marca posmakujemy kuchni czeskiej, która inspiracje czerpała i nadal czerpie z kuchni sąsiednich krajów. O ile na czeskie dania mają wpływ inne kuchnie, o tyle czeskie piwo bez wątpienia rozpozna nawet umiarkowany smakosz złotego trunku i wskaże jednoznacznie na czeskie pochodzenie.

Zapraszamy!

Weekend kuchni rosyjskiej (01-03.03.2019)

Menu:

  • Zupa solianka z wieprzowiną
  • Sandacz po rosyjsku z sałatką z bobu
  • Rosyjskie syrniczki z owocami i konfiturą
  • Kieliszek zmrożonej wódki (Baczewski) – GRATIS

Cena: 34,00 zł/os.

Dzień Kobiet w Hotelu Robert's Port (08.03.2019)

W piątek Happy Hours – TYLKO DLA  PAŃ 

W godz. 15:00–20:00 drinki i koktajle w barze Żeglarskim z 30% rabatem!

Weekend kuchni amerykańskiej (15-17.03.2019)

Menu:

  • Zupa z kukurydzy z kluseczkami
  • Amerykański burger z pieczarkami i sadzonym jajkiem
  • Naleśniki czekoladowe z waniliowym serkiem, malinami i bitą śmietaną
  • Coca-cola 200 ml – GRATIS

Cena: 34,00 zł/os.

Weekend kuchni włoskiej (22-24.03.2019)

Menu:

  • Krem z brokułów z Gorgonzolą
  • Roladki z łososia na musie z selera naciowego, podane z sałatką z buraka i orzechów włoskich
  • Ciasto czekoladowe z gruszką i lodami

Cena: 40,00 zł/os.

Do potraw proponujemy kieliszek włoskiego wina w promocyjnej cenie:

Parthenium Grillo/Pinot Grigo 150 ml – 10,00 zł
lub
Parthenium Nero D`avola/Syrah 150 ml – 10,00 zł 

Weekend kuchni czeskiej (29-31.03.2019)

Menu:

  • Zupa kartoflana z grzybami
  • Kurczak w cieście ziemniaczanym podany z sałatką czeską
  • Racuszki cynamonowe z konfiturą
  • Piwo czeskie Pilsner Urquell 500 ml – GRATIS

Cena: 32,00 zł/os.

mobile nav bg
See on map
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close